Hola amics.

Ahir des de Bulgària i hui des de Bòsnia Hercegovina després de creuar Sèrbia. Demà des de Croàcia... anem a més d'un país per dia, directes cap a casa. Ara ja tenim la sensació que està acabant-se. D'aquí no rés estem per casa donant la tabarra a tots, aneu preparant-vos.

Ha estat l'etapa mes llarga de totes les que hem fet fins ara, quasi 600 Km dividits en dos parts. La part sèrbia, molt pesada per tràfic i obres constants. Les carreteres sèrbies son prou fàcilment millorables i tot i que ho intenten... ho tenen molt endarrerit. La calor que ens ha fet també ha ajudat a que la nostra imatge de Sèrbia no siga totalment imparcial. Hi haurà que donar-li una segona oportunitat.

La que no necessita cap segona oportunitat, es Bòsnia Hercegovina. Des de el mateix moment que hem creuat la frontera (fins i tot la policia que ens ha demanat la documentació) tot ha canviat. Uns paisatges naturals, feréstecs i plens de vegetació. El sol ja no castigava tant i també ha ajudat. En especial ens ha sorprès un tram de més de 40 Km des de Visegrad direcció Sarajevo. El riu Drina ha creat unes gorgues i una vall realment preciosa. La carretera va seguint el riu i ha estat realment deliciós. Revolts, túnels, boscos... i el riu d'aigües blaves sempre a l'esquerra. Molt bonic.

La primera sensació que ens ha donat Sarajevo, es la de una ciutat menuda però molt bonica. Enmig d'unes muntanyes molt empinades i amb el riu de muntanya que la travessa. Anem a donar una volta aprofitant que encara tenim llum de dia.

Per cert, hui hem recuperat una hora al rellotge, des de que entrarem a Grècia anàvem una hora darrere vostre.

Bé amics. Demà Mostar i Croàcia. Ja vos ho contarem.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Bones, m'alegre de que ho paseu be, de que no tingau calor, de que Bosnia siga bonica, pero per aqui, un desastre.
El foro esta orfe, sense activitat, per no parlar no parla ni el QSC, que ja es dificil.
Ja tinc ganes que vingau, al menys parlarem d'alguna cosa, vorem les fotos, les cuatre fotos del In1til, i escoltarem les vostres explicacions i aventures.
Vinga, fins el dijous o divendres.

Al-Qsc ha dit...

El cosí QSC i jo mateix estem despegats.

Aquest trio no més pensa en passar-s'ho bé i regalar-nos el seu silenci.

Igual que els del fòrum, Rutilo

mimanaut ha dit...

Segons el vostre full de ruta aneu amb tres dies de retard, oi? .... només per curiositat, quin dia arribarà l'in1til del meu germà ???? ... jejejejeje .... un petó i una abraçada !!!!

Al-Qsc ha dit...

Ves a saber Mireia, coneguen-lo es capaç de passar de llarg.

Ja sap que l'in1til, quan s'hi posa .... s'hi posa.

David i Natalia ha dit...

Hola nois.

Com diu la penya, els comentaris cada dia son menys i mes in1til-s...
Vingan els de les motos, a veure si penjeu alguna foto xula, per anar fent bullir l´olla que diuen,i doneu una mica de vidilla.
Fora conyes, aquí seguim a la espera de les vostres noticies.
PD: Anims Ceci, aviat tens al teu estimat Tiger amb tu.

Moises ha dit...

Tot i els silencis, aquí ens teniu pendents de vosaltres.
Una abraçada abans d´anar a dormir...ja no tinc forces per a més, però volia saber de vosaltres. A disfrutar i ja ens contareu.
Bona nit! ;-) i bon viatge!