Ahir dijous, després d'abandonar la costa croata i travessar Slovenia, férem una bona visita a Venezia. Dedicarem quasi tot el dia a visitar la ciutat. Caminarem pels seus estrets carrers, ponts, canals. Fins i tot vam gaudir d'un insuperable capuccino a la Piazza di San Marco (insuperable pel preu).


Abandonavem la ciutat dels canals sobre les 19 h i tot d'una tirada per autopista ens plantarem a Torino. Tenim els Alps a tocar... Ara decidirem per on anem.

Volem demanar disculpes per la escassa informació d'aquests darrers dies. La explicació (que no la excusa). Des de Sòfia fins Torino han estat etapes molt llargues. Totes de mes de 600 Km que ens han fet arribar tard i cansats. A més, no disposàvem de connexió tots els dies. Seguirem informant-vos.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hello adventurers!

Looks like you are almost at home! After 2 times 600kilometros in a row you deserve some nice and expensive cups of coffee at San Marco. But some glasses of cold beer are much more relaxing.
Bon viatge!

Christian

araceli ha dit...

Quin dia més preciós passaríeu a Venezia m'encanta Itàlia,els seus monuments el menjar, llàstima que no vos queden més dies per voltejar per allí...que continueu com ara i bon viatge.
Molts besets

Moisès ha dit...

Guardati i viaggieri brusciatti!!! Com pega el sol, eh??? Esteu morenets després de tants dies passejant-vos a llocs tan fresquets ;-) En arrivar, sereu l´enveja de tots...aquí, de moment, un dia de sol i un de tronades...i molt de pol.len...visquen les alèrgies!!
Hala, a caminare sotto la protezzione della sindone torinese! Buon viaggio e fino la póssima puntata! Abracci!!

Al-Qsc ha dit...

[[But some glasses of cold beer are much more relaxing]]

Christian, you really know how to live !!!

==========================================

Va noisss..... digueu-nos a quina hora passeu La Jonquera, que us esperarem amb una pancarta !! (o no)

Que ja tenim "mono" de fotos i explicacions. A part de veure aquestes cares demacrades i les motos apedaçades.

Una abraçada i bona tornada a casa

Al-Qsc ha dit...

Ni hora, ni pancarta, ni Jonquera. Ja ens l'han "encolomat"

Koniec

mimanaut ha dit...

BENVINGUTS !!!!!!!!!!!