Us hem tingut abandonats uns dies, però la agenda ha estat molt ocupada.

La visita a la Capadòcia la vam fer en plan "guiri "total, o sigui contractant una visita organitzada per no perdre'ns detall. Senzillament espectacular veure com la societat es va adaptar i es va aprofitar de l'entorn. En alguns punts sembla màgic.

D'allà ens vàrem encaminar cap al Mar Negre, fent una parada a Safranbolou, un poble que conserva les cases de fusta de la època otomana. Ens vam allotjar en una d'elles i, malgrat el temps estava inestable, vam poder voltar una mica per el poble i, potser lo més interessant i impactant de la jornada va ser, i després de parlar amb un professor del Corà, que ens deixessin entrar a la mesquita en plena oració; veritablement espectacular sentir la veu de l'imam com ressona per tota la sala.

L'endemà al mati va tocar visita al mar negre i ens vam encaminar directament a Istanbul, on ens esperava en Salva, a qui no crec que li puguem agrair mai prou la seva companyia, amabilitat. El dissabte ens va ensenyar juntament amb la Nuray la vida nocturna d'Istambul. Ens va deixar gratament sorpresos la vida i l'ambient de tota la ciutat. El diumenge va tocar visita turística per els típics i tòpics de la ciutat.

Però tot lo bo s'acaba i avui hem hagut d'acomiadar-nos d'Istanbul, d'en Salva i de la Nuray i hem agafat direcció Bulgària. Ara estem al centre de Sofia on hi ha moltíssim moviment, haurem d'anar a investigar què passa.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt be nois, molt be.....

Segurament el "gran Bazar" s'ha quedat sense existencies despres de la vostra visita, o al menys es lo que tinc entes.

Ja tinc ganes de que torneu a casa i veure les cuatre fotos del In1til.

Vinga, disfruteu dels pocs dies que queden.

Al-Qsc ha dit...

[[[Segurament el "gran Bazar" s'ha quedat sense existencies despres de la vostra visita]]]

Que venen cerveses al Gran Bazar ????

mimanaut ha dit...

Ja era hora, la veritat és que ens tenieu ben abandonats. Me'n alegro que tot segueixi anant-vos tan bé. Recordeu-vos de no seguir regatejant que ja no sou a Turquia! Una abraçada!!!!

Moisès ha dit...

Bo saber que he tot va bé...trobava afaltar la vostra crònica. Que bo comptar amb l´ajut dels Benifaironers pel món!!! Salva s´alegraria molt de trobar-vostan lluny de casa...un encert!!!Ja sóu més a prop de casa. Bon viatge i benvinguts al continent de la Cristi.ups!...volia dir de la Crisi!
Ja ens contareu coses boniques d´escoltar..aquí elspolítics cada dia ens donen un ensurt...A disfrutat dels camins dela vella Europa!Una abraçada

Toni Diaz ha dit...

La veritat és que si. Ha estat tot un plaer visitar Estanbul i mes encara amb la companyia de Salva i Nuri. Uns amfitrions perfectes que ens han mostrat l'Estanbul mes turistic i també el mes amagat. Moltes grácies a tots dos per obrir.nos les portes de casa de la manera que ho han fet.
Acabem de tornar de fer una passetjada per Sofia. És diferent però també té els seu que.
Cada dia estem mes a prop de casa. La veritat esque es una sensaciò agredolça. Hi han ganes de tornar però sap greu que s'acabe.
Demà toca fer nit a Sarajevo. Creuarem dos fronteres mes. Ara a dormir; demà es l'etapa mes llarga de tot el viatge. A descansar i ja vos ho contarem.

sanguango ha dit...

Ei com va tot? espere que ho esteu passant d'alló més be!!!! sols era comentar-vos que la postal que enviareu desde siria ja ha arribat!!!
i la hem posada a la colecció de la Xaranga!!!!

BON CAMÍ!!!!!!