Avui hem fet ruta fins a Brindisi, via Taranto per agafar el ferri que ens tenia que portar a Patras (Grècia)

Després d'un embarcament caòtic, per fi creuem el 4t mar, l'Adriàtic i tot seguit el Jònic. A les 9 arribarem a Patras i esperem dinar a Atenes.

Ja arriben els revolts i ...... la mussaka !!!!

6 comentaris:

Maria de los Reyes i Benet ha dit...

Maria de los Reyes i Benet vos desitguen una bona ruta i que ho paseu lo millor posible. Nosaltres obrim tots els dies la pàgina per vore per on esteu......

ENCAR I DIONI ha dit...

Desde Benifairó , La Fiera i Dioni seguirem la vostra aventura, que x fí ja sta en marxa.Esta vesprada el teu cari i jo hem sortit a caminar!!!!!Bueno que els dies pasen kom teniu previst.Salutacions xa tots.Un abraç TOÑITOOOO.
BIPBOP!!!!!

Anònim ha dit...

Hola, Toni i companyia. Vos desitgem molt bon viatge. Vos seguirem a través del blog i intentarem telefonar alguna volta, per si hi ha sort. Moltes besadetes de Natxo, Elena i Marina.
Quan tinga el número de telèfon que et vaig dir te'l faré arribar per e-mail. Ok?

Unknown ha dit...

Ja esteu ben enllà. ENhorabona! Disfruteu del camí i feu-ne una bona crònica, perque els qui estem aquí també el puguem viure el vostre viatge. Una abraçada a tots tres.

Demeto ha dit...

Alguna foto qu´altra no estaría mal, per a vore eixes caretes. A les canaries heu estem vivint a primera linea (pas a pas, metro a metro, mar a mar).

VICTORIA ha dit...

Estem seguint el vostre viatge des de Benifairó. Toni, hui t'hem vist al diari "Las Provincias".Un bon reportatge. Molta sort en el viatge. Bessets i a passar-ho molt bé.
Dora,Miguel i la resta de la familia.