A primera hora de la tarda hem anat a Pneumàtics Guzman a Manresa, per posar pneumàtics nous gentilment cedits per Michelin. Un gran professional del sector en Guzman, on hi troben quelcom més que un canvi de gomes. Tot seguit ens dirigim a Barcelona, en mig d'un trànsit molt intens, per tal de fer el tràmit d'embarcament al ferri.

A les 18:00 estem a la Plaça Colom de Barcelona, en mig del ambient cosmopolita de la capital. Aquí tenim la companyia de Júlia i Jordi, cunyats d'en Toni i companys en altres sortides i viatges. Una mica més tard ens venen a veure Marta, cosina d'en Toni, i el seu marit Carles.

Després d'una estona amb la seva companyia, sobre les 19:15 ens acomiadem d'ells i ens dirigim a l'embarcament......... COMENÇA L'AVENTURA !!!!
Després de molts i molts preparatius, tot esta ja a punt per començar. El mes complicat de tot... la paperassa que hem hagut d'omplir. Carnet du passage, avals bancaris, visats (de fet encara ens falta el de Jordània. El Miquel el recollirà d'aqui no res), carta verda, revisions a les motos, bitllets de ferries, etc...
Ara la principal ocupaciò, és on i com posar tot l'equipatge a sobre les motos. Sembla ser que no serà molt complicat i al final ho aconsseguirem.

Queda lluny el dia en que ens varem plantejar aquest Projecte 10 mars. Després de multiples reunions, converses i preparatius, ara ja ho tenim damunt.
Desde aqui, volem agrair els suports que hem rebut. Per part de la familia, amics i sponsors. Gràcies a tots.

Aqui al bloc, intentarem penjar informaciò del que, qui, com del viatge. Si voleu, podeu consultar-lo i participar amb els vostres comentaris. De ben segur que ens ajudareu amb els vostres missatges.

Vos esperem per aquí.