Bé... 8 setmanes més i açò haurà començat de debò.

Encara falten a tancar uns detallets burocràtics que no tardaran en complimentar-se i ja estarà tot preparat.

La nostra intenció, una vegada estem en ruta, es mantenir el blog actiu i bolcar en ell informació del viatge. Dependrà de molts factors externs i no sempre controlables, però aquí anirem posant-vos al dia de les nostres "aventures", sempre i quant tinga'm cobertura o connexió a Internet.

Vos esperem per aquí.
Ja fa dies que estem preparant aquesta aventura. És necessari polir multitud de detalls per sortir de casa amb les màximes garanties.

La documentació internacional, assegurances i d'altres paperasses van arribant, poc a poc, a les nostres mans. Ens cauen llàgrimes de tant mirar mapes tot repassar els trams i cadascun de nosaltres anem equipant les nostres motos amb el que creiem serà necessari.

A pesar de la distància que ens separa uns dels altres, ja em fet més d'una reunió per intercanviar opinions i concretar detalls. Aixó si, sempre amenitzades per un bon dinar.

També hem començat a emprenyar a amics i coneguts per fer-lis coneixer aquesta aventura. Alguns d'ells s'han oferit a col·laborar d'alguna manera i en agraïment, hem considerat convenient obrir una secció d'espònsors en aquest blog.

Molta feina i moltes hores dedicades als prolegòmens d'aquesta aventura, però amb la il·lusió de portar-la a terme no ens sap gens de greu.