Ja està. El viatge ha acabat. Per uns ahir a la nit. Pel de la Valldigna, avui a migdia.

Ara és hora de reordenar vivències, records, experiències...

Tractarem de reflectir-ho a la crònica. Ja puc assegurar-vos que res podrà arribar a descriure totes les sensacions que ens ha donat el 10 mars, però si que puc avançar -vos que el resultat final ha estat fantàstic.

Cap problema.

La salut ens ha respectat. La convivència ha estat modèlica i ens ha permet reforçar vincles d'amistat. Cap incident ha alterat la ruta i calendari previst. Hem pogut visitar, gairebé la totalitat dels llocs previstos

Les motos han complit amb escreix i han tornat a demostrar que el concepte trail és l'idoni per aquest tipus de viatge. Prestacions, comoditat, autonomia, capacitat de càrrega, resistència, etc... Ens han respost perfectament.

Com he dit abans, ara falta reordenar records, fotos, videos, anotacions... i tractar de reflectir-ho a la crònica i la pel·lícula. Tot això portarà temps i treball, però arribarà.

Solament ens queda agrair-vos a tots la vostra participació al blog. Els vostres missatges ens han reconfortat, alegrat, entretés. Moltes gràcies família i amics.

Agrair també la col·laboració del nostres patrocinadors. Valldigllum, Ajuntament de Benifairó de la Valldigna, Talleres Ruíz, Autoescoles Galtés, Benimoto, Michelin, Pneumàtics Guzman, Laboratoris Lacer, Laboratoris Cinfa. El recolzament econòmic que ens han fet ha estat important, però valorem tant a més encara el recolzament a la idea. El seu suport i la seua confiança en nosaltres val quasi tant o més que el suport econòmic.

Gràcies a tots.

Xavi, Miquel i Toni.

1 comentaris:

Toni Diaz ha dit...

Aell, quina il.lusió trobar el blog obert i actiu encara. Quins records!!!!!